AKGÜN; Türkiye Değişim Partisi Türkiye’ye Değişim Getirecektir

Türkiye Değişim Partisi Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin AKGÜN Ekonomi Hakkında Açıklamalarda Bulundu Başkan Akgün; Maalesef Merkez Bankamız’daki net dövizimiz; eksi 40 milyar dolara düşmüş durumda! Vatandaşımızın size, açıklamalarınıza, politikalarınıza güvenmesi şarttır! Güven yoksa hiçbir politika çalışmaz! TDP olarak, En azından 6 ay süreyle; bir “Acil Durum Planı’nın hemen devreye sokulması gerektiğini düşünüyoruz.

21.12.2021
303
AKGÜN; Türkiye Değişim Partisi Türkiye’ye Değişim Getirecektir

Türkiye Değişim Partisi Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin AKGÜN Ekonomi Hakkında Açıklamalarda Bulundu

Başkan Akgün; Maalesef Merkez Bankamız’daki net dövizimiz; eksi 40 milyar dolara düşmüş durumda! Vatandaşımızın size, açıklamalarınıza, politikalarınıza güvenmesi şarttır! Güven yoksa hiçbir politika çalışmaz!

ARA REKLAM ALANI

TDP olarak, En azından 6 ay süreyle; bir “Acil Durum Planı’nın hemen devreye sokulması gerektiğini düşünüyoruz.

Gücü olan herkes, elini taşın altına bugün koymalıdır.

Devlet, geliri 5 bin TL’nin altında olan, tüm ailelere 6 ay boyunca,1500’er liralık temel gıda desteği vermelidir. Devlet, geliri 5.000 TL’nin altında olan, Tüm ailelere 4 ay boyunca 1000’er TL yakıt desteği vermelidir.

Tüm vergi, SGK,Fon vb.alacaklarının faizleri tamamen silinmeli ve borçlar en az 30 ay vade ile faizsiz yapılandırılmalıdır. Bu zorlukta, bu yoklukta vatandaşa borçlarını sağlamakla ilgili her türlü kolaylık sağlanmalıdır dedi

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

YAZAR BİLGİSİ